Wij staan voor u klaar

Ons Team

Arnold
Arnold,

Oprichter van SRT Biddinghuizen, trots op waar we nu staan. Een dorpsgarage met oog voor de klant, zijn portemonnee maar vooral ook voor kwaliteit. Geweldig om met jonge mensen te werken met passie voor het autovak.


Christiaan
Christiaan,

Sinds de oprichting van SRT Biddinghuizen actief aanwezig binnen het bedrijf. Helpt het groeien, dagelijks op zoek naar innovatie. Veel bestuurlijke ervaring, nu ook bestuurslid bij de BOVAG afdeling O(nafhankelijke) A(auto) B(edrijven). Woonachtig in Dronten.


Stephan
Stephan,

Vanaf de start betrokken bij SRT maar sinds een paar jaar ook echt dagelijks in onze werkplaats te vinden. Techniek is zijn grootste hobby en weet dat ook in zijn dagelijkse werkzaamheden vaak uit te kunnen oefenen. Naast het werken in Biddinghuizen is Stephan ook veel te vinden als “techneut” in de rallywereld. Sinds kort woonachtig in Biddinghuizen.


Trudy
Trudy,

Vrouw van Arnold en moeder van Stephan en Christiaan. Heeft niets met auto’s en cijfers, maar vindt haar plekje aan de receptie geweldig leuk! Klantencontact is echt “haar ding”. Naast SRT Biddinghuizen ook actief in de lokale politiek.


Bas
Bas,

Onze vrolijke noot in de werkplaats. Vrijwel nooit is Bas te betrappen op een chagerijnige bui! Is van alle markten thuis, maar vooral onze eigen camperspecialist! Getrouwd en vader van 3 kindjes! Bas woont in Biddinghuizen en komt altijd op de fiets, weer of geen weer!


Marnick
Marnick,

Onze student! Marnick is eerste autotechnicus maar vindt dat hij nog veel meer kan en wil leren. Gaat daarom nog een dag per week naar school. Marnick woont in Biddinghuizen, maar is zeker ook vaak in Swifterbant te vinden.


Tjardo
Tjardo,

Is als laatste bij onze monteursgroep aangesloten. Zie je ons visitekaartje rijden in Dronten? (onze bedrijfsSmart) dan zie je Tjardo. Een absolute Feijenoordfan, maar eerlijk is eerlijk; wanneer er verloren wordt in de Kuip, dan merk je daar (bijna) niets van de andere dag. Tjardo woont in Dronten.


Ineke
Ineke,

Is de heldin van ons allemaal. Zij zorgt ervoor dat alles altijd schoon en opgeruimd is! Een gevoel voor humor die alle monteurs aan de kantinetafel stil kan krijgen! Ineke is supersportief en als het ook maar een beetje kan, dan komt ze op de fiets vanuit Dronten naar Biddinghuizen.


Daarom SRT

  • Gratis haal- en brengservice (in héél Nederland)
  • Gratis APK in combinatie met onderhoud
  • Gratis winter- en zomercontrole van uw auto
  • Gratis controle van vloeistoffen en banden
  • Gratis montage van ruitenwisserbladen en accu's

WIJ HELPEN JE GRAAG OP WEG...

Zoek je een betrouwbaar Bovag autobedrijf waar kwaliteit, persoonlijk contact en een goede service vanzelfsprekend zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!