Wij staan voor u klaar

Ons Team

Arnold
Arnold,

Oprichter van SRT Biddinghuizen, trots op waar we nu staan. Een dorpsgarage met oog voor de klant, zijn portemonnee maar vooral ook voor kwaliteit. Geweldig om met jonge mensen te werken met passie voor het autovak.


Trudy
Trudy,

Vrouw van Arnold, vindt klantencontact superleuk! 
Theater, politiek en koken zijn haar grote hobby's. Maar het liefste brengt ze haar tijd door de beide kleinzoons!


Bas
Bas,

Onze vrolijke noot in de werkplaats. Vrijwel nooit is Bas te betrappen op een chagerijnige bui! Is van alle markten thuis, maar vooral onze eigen camperspecialist! Getrouwd en vader van 3 kindjes! Bas woont in Biddinghuizen en komt altijd op de fiets, weer of geen weer!


Tjardo
Tjardo,

Zie je ons visitekaartje rijden in Dronten? (onze bedrijfsSmart) dan zie je Tjardo. Een absolute Feijenoordfan, maar eerlijk is eerlijk; wanneer er verloren wordt in de Kuip, dan merk je daar (bijna) niets van de andere dag. Tjardo woont in Dronten.


Ineke
Ineke,

Is de heldin van ons allemaal. Zij zorgt ervoor dat alles altijd schoon en opgeruimd is! Een gevoel voor humor die alle monteurs aan de kantinetafel stil kan krijgen! Ineke is supersportief en als het ook maar een beetje kan, dan komt ze op de fiets vanuit Dronten naar Biddinghuizen.


Fred
Fred,

Houdt van de natuur, is gek op muziek en houdt van een geintje! Fred is onze Ford specialist en een bekend gezicht in Biddinghuizen.


Bas S
Bas S,

Bas is het laatste aangesloten in onze monteursgroep. Bas gaat nog 1 dag per week naar school en woont in Lelystad. Een echte autofanaat!


Daarom SRT

  • Gratis APK in combinatie met onderhoud
  • Gratis winter- en zomercontrole van uw auto
  • Gratis controle van vloeistoffen en banden
  • Gratis montage van ruitenwisserbladen en accu's

WIJ HELPEN JE GRAAG OP WEG...

Zoek je een betrouwbaar Bovag autobedrijf waar kwaliteit, persoonlijk contact en een goede service vanzelfsprekend zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!